irodatakarítás - épülettakarítás - iparitakarítás - létesítmény takarítás - takarító cég - www.evomark.hu

     

 

   

 

MUNKATÁRSAK

 

A céloknak megfelelni csak alkalmas személyzettel, munkatársakkal lehet. Ebben a szakmai körben ez nem túl könnyű feladat, de a kiválasztás, és az általunk megcélzott, hosszú távú munkaviszony kialakítása során, arra törekszünk, hogy csak megfelelő hozzáállású, megbízható munkatársak képviseljék cégünket.

A felvételre alkalmas jelölteket szakmai oktatásban részesítjük, és csak az eredményesen vizsgázott, megfelelő szakmai tudással rendelkezők nyernek felvételt. Az oktatásban való részvétel során megismerkednek a gépek berendezések valamint az alkalmazott vegyszerek szakszerű használatával.

Hasonlóan, az új gépek beszerzése során, amelyeknél szintén számot kell adniuk a gépek szakszerű és biztonságos kezelésére vonatkozóan.

A takarítási, kertészeti tevékenységet, a helyi adottságoknak megfelelően helyszínre vezényelt, vagy állandóan kihelyezett munkatársakkal végezzük.

 

irodatakarítás - takarítócég irodatakarítás - takarító cég

 

 

 

 

 

 

takarítócég EVOMARK KFT- 1037 Budapest, Bécsi út 267 - Tel/Fax: 06 1 278-0240 - email: info(kukac)evomark.hu - www.evomark.hu
takaritás, iroda takaritás, takarító cégek, takarito, takarító, takarítócég, profi takarítás