irodatakarítás - épülettakarítás - iparitakarítás - létesítmény takarítás - takarító cég - www.evomark.hu

     

 

   

 

MINŐSÉG

A minőségi célok csak úgy valósulhatnak meg, ha tevékenységünk során ügyelünk arra, hogy olyan, színvonalas tisztító, takarító szereket alkalmazzunk, amelyek megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak is. Az említett szerek alkalmazása mellett, következetesen használjuk a mikró szálas törlő és felmosó eszközöket is, mert ezek csökkentik a vegyszer felhasználást, ezzel együtt a környezetvegyszer terhelését is.

Cégünk már eddig is szerzett gyakorlatot a szelektíven gyűjtött hulladékok kezelésében, és a jövőben is készen állunk, a kommunális- és szelektíven gyűjtött hulladékok kezelésére, az ajánlattevő elvárásainak megfelelően.

A cégünknél többféle márkájú vegyszert használunk (pl. Taski, Johnsson, Kiehl, Tana) Az általunk használt vegyszerek biztonsági adatlappal, minden esetben rendelkeznek. Kiemelten fontos számunkra a felelősség fogalma, amit azzal is alátámasztunk, hogy cégünk megfelelő felelősségbiztosítással rendelkezik.

Cégünk rendelkezik ISO 9001; 14001 tanúsítvánnyal, nemzetközi épülettisztító bizonyítvánnyal, illetve tagja a MATISZ szövetségnek.

minőségpolitika

Az EVOMARK Kft elkötelezte magát, hogy az ISO9001:2008 szabvány követelményeinek megfeleljen az üzleti folyamatainak minden egyes fázisában. Hiszünk abban, hogy mind a személyi sérülések, mind berendezési tárgyakban keletkező károk megakadályozhatóak illetve elkerülhetőek. Ezért meghatároztuk a folyamataink veszélyes pontjait azért, hogy sem alkalmazottaink, sem ügyfeleink egészségét, biztonságát ne veszélyeztessük tevékenységünk során. A vezetőségnek e politika betartását figyelembe véve kell a rendelkezésre álló forrásokat minél optimálisabban beosztani.

egészségügyi és biztonsági politika

Vállalkozásunk tevékenységét a létező legbiztonságosabb módon kell elvégezni. Minden alkalmazottunknak el kell fogadnia a saját és a környezetében dolgozók e politikához kapcsolódó felelősségét. Senki nem kezdeményez illetve nem folytat olyan tevékenységet, mely saját vagy környezete biztonságát veszélyezteti.

környezetvédelmi politika

Az EVOMARK Kft az ISO 14001:2004 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert működtet. Tevékenységünket a környezetvédelemmel és az erről szóló törvényi előírásokkal összhangban végezzük.

A környezetvédelem szempontjából célul tűztük ki, hogy a szolgáltatásaink során folyamatosan fejlesztjük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrásaink felhasználását, a tevékenységünk minden területén bevezetjük a szelektív hulladékgyűjtést, valamint képzésekkel, programokkal fejlesszük munkatársaink környezet tudatosságát.

Alkalmazottainkat folyamatosan tovább képezzük, hogy a környezetvédelmi előírásokat minél fontosabbnak tartsák, és ennek megfelelően végezzék munkájukat.

Előírásaink betartása révén jó példát szeretnénk mutatni üzleti partnereinknek és a társadalom más tagjai számára.

 

irodatakarítás takarítócég takarítás - takarító cég

 

Keresned sem kell!

 

takarítócég EVOMARK KFT- 1037 Budapest, Bécsi út 267 - Tel/Fax: 06 1 278-0240 - email: info(kukac)evomark.hu - www.evomark.hu
takaritás, iroda takaritás, takarító cégek, takarito, takarító, takarítócég, profi takarítás